IZDVAJAMO

REČ UREDNIKA

Pretplata

Iz redakcije

Sabor trubača u Guči

Foto galerija


SRB INFO

 

ČESTITAMO


 

 

 

 

NAŠI TALENTI - ADRIAN CISCATO

SREĆAN SAM I ZADOVOLJAN

 

 

 

 

Četrnaestogodišnji Adrian je rodjen u Čikagu, gde je i živeo do pre nekoliko godina, sa ocem Rudijem i majkom Sofijom. A onda je 2015. godine, sa mamom otišao u Njujork da se isproba kao maneken i glumac. Osvojio je sve nagrade i izabran je za dečijegmanekena godine. Od tog momenta njegov se život menja. Trenutno pohadja prvi razred srednje škole Akademija za umetnost, odsek gluma u Los Andjelesu “Charter high school for performing arts”.

Ovaj multitalentovani dečak, kome se predvidja velika i blistava karijera na holivudskom nebu, veoma je ambiciozan i pored redovne škole uzima i privatne časove glume i tehnike glasa.

 

Pitamo Adriana kako je sve počelo i kada je osetio prve “simptome“ talenta za glumu i manekenstvo?

– Sve je počelo od IMTA. To je jedna veoma velika organizacija koja pruža šansu mladim talentima u okviru umetnosti: gluma, modeling, pevanje, igranje... Otišao sam u Njujork da učestvujem na takmičenju IMTA 2015. godine, gde sam osvojio skoro sve nagrade što su se mogle dobiti i bio proglašen Pre-teen Model of the Year.

 

Da li si već tada dobio ponude nekih agencija?

- Zadnji dan mog boravka u Njujorku dobio sam više od 40 ponuda od raznih agancija iz NY i LA da potpišem ugovor sa njima i da me predstavljaju. Odabrao sam jednu agenciju (agenta) iz LA i menadžerku, takodje iz LA. Sada sa njima imam ugovor.

 

Da li su tada tvoji roditelji definitivno rešili da se preselite u Los Andjeles?

- Da, tata je zbog posla ostao u Ajovi, gde godinama radi, a mama i ja smo se doselili iz Čikaga u LA pre dve i po godine, jer je moja želja da se bavim glumom i manekenstvom veoma velika, a ukoliko želite da se bavite poslom vezanim za umetnost, onda se zna da je u Holivudu mesto gde trebate da živite. Moja srća je i to što imam mamu koja je sve napustila i krenula sa mnom u nepoznato, jer veruje u mene. Ona je moj najveći oslonac.

 

Reci mi gde si se do sada već ozbiljno oprobao na TV-u ili u modelingu?

- Do sada sam radio u par printjob (advertising), jedan od njih je Point Cove California Clothing company (a division of Cherokee USA and Hawk). Bio sam u filmu Despicable me 3 – NICO supporting role, u pilot-seriji CEREAL – recurring role (one of the maincharacter), u TV seriji SMILF – recurring role na SHOWTIME channel. Za prave i kvalitetne uloge, koje ja hoću treba još puno rada, truda, učenja, a i vremena.

 

Jesi li zadovoljan ovim što si do sada postigao?

- O, da, za sada sam veoma srećan i zadovoljan.

 

Šta još voliš pored ovoga, koje su tvoje druge ljubavi koje te ispunjavaju?

- Jako volim da idem u Srbiju, Novi Sad. Svake godine tamo provodim ceo letnji raspust i to me čini veoma srećnim. Redakcija “Ogledala“ ti želi puno sreće i uspeha u daljem školovanju i ispunjenje svih tvojih želja.

 

 

 

 

 

 

A evo i nagrada koje je Adrian tom prilikom osvojio: IMTA New York 2015 *

– Pre-Teen Model of the Year 20152015 IMTA New York 2015 *

– Male Pre-Teen Actor of the Year – 2nd Runner Up2015 IMTA New York 2015 *

– Most Sought Male Talent

– 1st Runner Up2015 IMTA New York 2015 * – Improvisation – 1st Runner Up2015 IMTA New York 2015 * – Monologue – 1st Runner Up2015 IMTA New York 2015 * – Fashion Print – Winner 2015 IMTA New York 2015 * – Runway – Winner2015

 

Ovde možete pratiti rad i uspehe ovog malog-velikog dečaka.

instagram: adrianciscato

Facebook adrianciscato and adrianciscato1 ili

IMDB – www.imdb.me/adrianciscato

 

 

 

Redakcija || Reklame || Arhiva || Pretplata || Galerija || Linkovi || Kontakt

sva prava zadržana © Serbian Mirror

design by KompArt